Autentikus olasz konyha Kolozsvár szívében ...

Keressen fel és élvezze a valódi olasz ízeket, vagy rendeljen tölünk megtapasztalva ételeink gazdag változatosságát.

Autentikus olasz konyha Kolozsvár szívében ...

Keressen fel és élvezze a valódi olasz ízeket, vagy rendeljen tölünk megtapasztalva ételeink gazdag változatosságát.

... és egyben a hagyományos ízek otthona.

Kóstolja meg az erdélyi konyha remekeit, ízlelje meg újra a nagyi föztjét!

Étterem

A Gastroyal Catering megnyította vendeglőjét is. Otthonos, kellemes környezetben a teraszon vagy a szépen berendezett étteremben...

Catering

Különböző eseményekre, cégbulikra, családi összejövetelekre, koktélpartikra szállítunk hideg és meleg ételt egyaránt.

Rendezvények

Egyik legfontosabb és legszebb kihívásunk, hogy egy-egy különleges alkalmat vendégeink számára felejthetetlen eseménnyé tegyünk.

Rólunk mondják ...

Our friends from Cluj took us to dinner this summer to this small, homey Italian restaurant. The place is nice, welcoming and the best thing about it is the terrace full of flowers. The food was delicious, the pizza is excellent, the portions are large, so be careful when ordering several dishes. We had tiramisu for dessert and it was exactly as it should be. We will definitely return if we visit Cluj again.

Colleen JohnsonKellemes estét töltöttem a szüleim házassági évfordulóján a Gastroyalnál. A la carte menüt rendeltünk, nem beszéltünk meg semmit előre. Én rántott camembert-t ettem házi áfonya lekvárral. Isteni volt. A férjem Óvárit kért, hát nem is csalódott. A hangulat jó volt, a zene kellemes, a kaját mindenki dicsérte nemcsak a finom ize miatt, hanem a tálalásért és az adagok mennyiségéért.

Camelia MuresanMivel utamba esett, beugrottam ebédelni. Csak egy egyszerű ebédet szerettem volna, de egy bőséges, izlésesen tálalt, kiadós fogást kaptam. Azota barátaimmal többször is megfordultunk már itt, egyszerűen, csak ebédelni...

Szabo MariaNyítvatartás


Hétfő - Péntek8 - 20
Szombat12 - 20
Vasárnap13 - 20